Fotókönyv készítés

A fotókönyv készítés egy-egy esemény képeiből jóval nagyobb vizuális élményt nyújt mint egy egyszerű fotóalbum, melyben egymás mellett szerepelnek a képek. Ennek oka egyszerű: a fotókönyvek lapjai alkalmasak fotómontázs megjelenítésére, melynek köszönhetően az egyes fotókon túl egy újabb kompozíció létrehozására van lehetőség. A képek így új értelmezést nyerhetnek.

Fotókönyv készítés kedvenc családi, születésnapi, vagy esküvői képeiből!

fotókönyv kreatív tartalommal fotókönyv készítés

Mi is az a fotókönyv?

»  Méltó módon idézi fel az esemény legszebb pillanatait.
»  Gyönyörű ajándék:
 – esküvőre,
– születésnapra,
– házassági évfordulóra
.
»  Üzleti partnerét meglepheti egy exkluzív ajándékkal.

» Egyedi megjelenés, exkluzív kivitel.

Legkedvesebb képeit mindenki fotóalbumban tárolta idáig. Legyen az esküvői fotó, gyermekfotó, nyaraláson készült képek, bármi egyéb. A fotóalbumban tárolt képek mérete ritkán haladja meg a 10x15cm-t. Egy fotókönyvben akár 30x60cm-es képet, vagy fotómontázst is tárolhatunk!

A számítógépes grafika segítségével lehetőség nyílik a különleges hatású képek, kreatív montázsok elkészítésére.

Ezért az így készült fotókönyv teljesen a megrendelő igényei szerint készül el.

Belső tartalom, avagy miben különbözik a hasonlóaktól?

Manapság számos cég kínál megoldást fotókönyv készítésére olcsó kivitelben. Egyszerű, sablonos belső tartalom, vékony lapok, online megrendeléssel és képfeltöltéssel járó macera… Az online programok segítségével készített és megrendelt fotókönyvek minősége, színhelyessége sem igazán kimagasló.

Az általam kínált szolgáltatás kifejezetten egyedi megjelenésű oldalak elkészítését foglalja magában, kiváló minőségben. Minden egyes felület sablon-program nélkül, egyedi grafikus megoldásokkal készül.

Amennyiben egy fotókönyvet a megrendelő által adott képekből kell elkészítenem, elvégzem a szükséges utómunkát és retusálást igény szerint.

Ajánlott méretek:

egyedi fotókönyvek készítéseA sokféle méret közül a 20x20cm-es (kinyitva 20x40cm) és a 30x30cm-es (kinyitva 30x60cm) kivitelt ajánlom.

Ezek a fotókönyvek formájuk miatt könnyen kezelhetőek, tárolhatóak. Lapjain megfelelő méretű kép helyezhető el kellő számban az összezsúfolás kényszere nélkül.

Lehetőség van 15x15cm-es, A4-es (21x30cm) álló, és fekvő formátumú könyv rendelésére.

Kivitel:

Az oldalak fotópapírra, levilágítással készülnek. Ez lehetővé teszi nagy “brillanciával” rendelkező fényes, vagy matt felületű alapanyagok használatát igény szerint. Minősége kimagaslóan jobb, mint a fent említett digitális ofszet eljárással készült fotókönyveké.

fotókönyv vastag laposA fotópapír 1mm vastag hordozó anyagra kerül kasírozásra. Ez egy strapabíró és időtálló megoldás, valamint rendkívül mutatós, kemény lapos kivitel!

A borító szintén vastag karton, melynek bevonata lehet szatén, bőr, műbőr különböző színekben. Mindegyik borítóra kerülhet egy 13x13cm-es fotóillusztráció. Adott a lehetőség a borító teljes felületét egyetlen képpel díszíteni.

Rendeljen egy fotókönyvet kedvenc családi, esküvői képeiből! Ha valóban exkluzív kivitelt szeretne, egyedi igények szerint megrendelheti.

Hozzászólások lezárva