Gyermekfotó

A babákból hihetetlenül gyorsan kisgyermek lesz és az időszak nem hozható vissza!

Saját gyermekemen látom, hogy milyen rövid idő alatt mekkorát változik. Főleg három éves koráig volt ez így. Addig jobban hagyta magát fotózni mint manapság. 🙂

Melyik szülő ne szeretné a baba érkezése utáni időszakot megörökíteni egy fotóalbum, vagy fotókönyv lapjain?

Baba-mama fotózás

baba-mama fotóPici babák fényképezése (0-3 éves korig) nem mindennapi türelmet, tapintatot, odafigyelést igényel. A fotósok jelentős hányada nem szívesen foglalkozik a témával a fenti okok miatt. A ráfordított idő-igény miatt nem túl “gazdaságos elfoglaltság”.

Az a gyerekfotós, akinek nincs még gyermeke, a legtöbb esetben nem is tudja (csak amit az iskolapadban, vagy tanfolyamon tanítottak) honnan érdemes megközelíteni a dolgot úgy, hogy ne menjen a baba, vagy a mama idegeire, ennek ellenére meglegyenek a legjobb pillanatok.

Hiába a legszebb háttér, a legjobb megvilágítás, a legjobbnak ítélt játék a gyermek keze ügyében, ha a kis fotóalany rosszkedvű. Idegen számára az egész helyzet, mert egy idegen ember, ráadásul nem a megszokott környezetében próbálja lefényképezni.

babafotóAzt elvárni egy babától, pici gyermektől, hogy mozdulatlanul üljön, és még mosolyogjon is, teljesen halva született ötlet. Adódik a megoldás: spontán fotók és az ellesett pillanatok megörökítése otthon, bölcsődében, óvodában, vagy családi események közben. Erre kínálok lehetőséget akár több időpont egyeztetésével is, amennyiben a kívánt fényképek megszületése ezt megkívánja.

Igény szerint a házilag készült képeket is elhelyezem az albumban, a digitális képjavítás által nyújtott lehetőségeket kihasználva (amennyiben a korábban készült képek nem sikerültek optimálisra, de kedves emlék a család számára).

Gyermekfotózás, családi, baba mama

Szolgáltatások:

  • A fényképezés az Ön otthonában, műteremben, szabadtéren, rendezvényen egyaránt megrendelhető.
  • Fotóalbum, vagy fotókönyv készítése igény szerint.
  • Papírképek 10×15, 13x18cm-es méretben.
  • Nagyítások A4, A3-as méretben.
  • DVD-lejátszón vagy számítógépen megtekinthető “slideshow” készítése.
  • Interneten megtekinthető fotógaléria készítése, publikálása. (A barátok, rokonok számára akár másnap megtekinthetőek a képek.)
  • Különleges hatású fényképek készítése az utólagos, digitális képfeldolgozás eszközeit bevetve.
  • Fényképek archiválása, lehetőség utánrendelésre.

Tekintse meg a fotógalériában található képeket!

Hozzászólások lezárva