Esküvői fotókönyv készítés

Az elmúlt években nagy divattá vált az esküvői fotókönyv. A legszebb esküvői képek nem egy egyszerű fotóalbumba kerülnek, hanem egy fotókönyvbe.

Esküvőtök legszebb fotóiból rendelhettek egy exkluzív esküvői fotókönyvet! Méltó ajándék saját magatoknak, örömszülőknek, barátoknak egyaránt.

Exkluzív megjelenés, nem kallódnak el a fotók… számos előnye van a divaton túl. Arról nem is beszélve, hogy a könyv készítőjének lehetősége van arra, hogy egy-egy lapon egy eseményt meséljen el, egy érzést adjon vissza. Ez egyetlen fotó esetén azért nehezebben megvalósítható. Bár igaz, hogy néha egyetlen fotó többet mond, mint egy egész fotóalbum. 😉esküvői képekből fotókönyv

Az esküvői fotókönyvek belső tartalmát minden esetben kézzel készítem. Sohasem használok különböző sablongeneráló programokat. Ennek köszönhetően minden könyv egyedi, és a belső tartalmat tekintve is különbözik a többi, korábban általam készített könyvtől.

Amennyiben saját esküvői fotósotok,  készítette a képeket, és az esetleg utómunkára, retusálásra szorul, elvégzem a szükséges módosításokat is. A lapok tartalmát úgy állítom össze – legtöbbször egy fotómontázsként -, hogy az hűen adja vissza az esküvő egy-egy pillanatának hangulatát, és mint egy történetet meséljék el azt.

A fotókönyv lapjaira számos különleges hatású kép is kerül. Borítóból, papírtípusból többféle is választható. A borító lehet egyetlen nagyméretű fénykép, de készülhet bőr, szatén, és egyéb anyagokból. A kész anyag akkor kerül bekötésre, amikor Ti rábólintotok: minden lap tartalma tetszik.

Ha esküvői fotósod nem készített számotokra esküvői fotókönyvet, vagy esküvőtök idejében még nem volt elérhető ilyen szolgáltatás, készíttesd el most!

A fotókönyv akár a régebbi papírképek digitalizálásával is készülhet.

Megrendelés előtt a  természetesen van lehetőség egy referenciakönyv megtekintésére. Ekkor egyeztetjük a részleteket. Mivel ez a Ti fotókönyvetek lesz, olyannak kell lennie amilyen számotokra a legmegfelelőbb. Azok a képek kerülnek bele, a ti stílusotokban fog elkészülni egy általatok választott borítóval és borítóképpel.

További részleteket találsz a fotókönyv készítés oldalon.

esküvői fotókönyvNéhány gondolatot leírok még blogomban az esküvői fotókönyvekkel kapcsolatban

Hozzászólások lezárva