Érdemes esküvőszervező segítségét kérni?

Az alábbi cikket Vágvölgyi Andrea esküvőszervező tollából olvashatjátok. E cikkel kapcsolatos bejegyzést olvashattok még blogomban.

10+1 olyan dolog, ami miatt egy esküvőszervező bevonása sokat segíthet esküvőtök szervezésében, lebonyolításában


Esküvőszervezőt felkérni Magyarországon még kevésbé bevett szokás, mint sok külföldi országban.

Talán egyik esküvői szolgáltatásról sem gondolják annyian, hogy a „csináld magad” elve itt könnyen működik: ’az internet, a google mindenkinek segít, néhány e-mail és telefon: pikk-pakk összeáll a Nagy esemény’.

Minden évben érkeznek hozzám olyan párok, akik menet közben döbbennek rá, ez nem is olyan egyszerű, és a szervezés kellős közepébe csöppenek bele, hogy összeszedjem és kisimítsam az összegabalyodott szálakat. Ők már tudják a választ arra, amiről Laci kérésére írni fogok:

Miért is jó a párnak, ha van egy jó szervezője?

1eskövőszervező. Az esküvőszervező ismeri a piacot, amin az ifjú pár tapasztalatlan, nem mozog otthonosan.

2. Az esküvőszervező mint egy szűrő: segít eligazodni a rengeteg „jó ajánlat” között, hisz az interneten és a kiállításokon minden szolgáltató a legjobbnak, a lehető legjobb választásnak titulálja magát. A szervező olyan szolgáltatókat ajánl, akiket ismer, mind emberi, mind szakmai oldalról – mindkettő nagyon lényeges, siker ott van, ahol ez a két dolog karöltve jár.

3. Az esküvői pár számára a választás öröme megmarad, de a rizikója nem: úgy választhat ebből a kínálatból, hogy biztos nem okoz csalódást a végeredmény.

4. Szerződik vele az esküvői pár, és ő tovább szerződik a választott szolgáltatókkal, vállalva a munkájukért a felelősséget, ami egy plusz biztosíték.

5. Az összes kis részlet egy kézben összpontosul, ez az utolsó hetek sűrű napjaiban nagy segítség, és nagyon megnyugtató. A Párnak csak egymásra kell figyelnie, a szervezés, szaladgálás, tárgyalás, pontosítás, emlékezés nem az ő dolga.

6. Az egész folyamat gördülékeny, előre lehet látni, hogy épp mi a következő teendő. Nincs sem kapkodás, sem elcsúszás semmivel, hisz a szervező figyel/meztet 🙂

7. A készülődés izgalmas pillanatai ezek mellett a páré maradhatnak: a szervező csak a dolgok intézését, a telefonálgatást, tárgyalást, szerződéseket veszi le a vállukról, melyekben mind rutinja van. A pár ezek helyett az előkészületek szép részével tud foglalatoskodni: tervezgetheti a meghívót, a karikagyűrűket, készülhet a tökéletes ruha, sminkpróba, meghívók kiosztása, válogatás a nászajándéklistára.

8. Időt spórol, s mint tudjuk, az idő pénz.

9. Forintosíthatóan is spórolhat a párnak adott esetben: ismeri a jó, ár-érték arányban legjobb szolgáltatókat, és főleg azoknál a helyszíneknél, ahol otthonosan mozog és szeretik a munkáját, külön kedvezményekben is részesülhet általa az esküvői pár.

10. A menyasszonykák utolsó, a témából soha ki nem fogyó, a témát soha meg nem unó, és a mégoly sok kérdésre is azonnali, választ tudó partnere az első tétova gondolatoktól az utolsó napok dilemmáiig (bár itt inkább időjósok vagyunk már, mint szervezők :-)).

esküvőszervező10 + 1.  A jó szervező elkötelezett híve a jó esküvőknek: egyenesen bolondul értük: bármi áron azt csinál, és itt csodálatos módon találkozik a pár érdeke a szervező szenvedélyével. Aminek csak szuper lehet a végeredménye! 🙂

 

 

Szeretettel:
Vágvölgyi Andi

DreamWedding Esküvőszervezés


Warning: include(facebook-comments.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfsmnt/hosting2_2/4/d/4d730dc7-ce2f-4271-bdb6-d7f89703d9f5/elfoto.hu/web/wp-content/plugins/shortcode-exec-php/shortcode-exec-php-class.php(895) : eval()'d code on line 1

Warning: include(): Failed opening 'facebook-comments.php' for inclusion (include_path='.:/usr/php70/lib/php') in /nfsmnt/hosting2_2/4/d/4d730dc7-ce2f-4271-bdb6-d7f89703d9f5/elfoto.hu/web/wp-content/plugins/shortcode-exec-php/shortcode-exec-php-class.php(895) : eval()'d code on line 1

Névjegy Érczi László esküvői fotós

Esküvők rendezvények fényképezése. Fotókönyv készítés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.